INFORMÁCIÓS CSOMAG

Ez a csomag alapszintű megértést ad arról, hogy mi is az Avatar tanfolyam és hogyan működik. Gyakorlatokat is adunk, amelyek már itt és most segíteni tudnak abban, hogy jobban éld az életed.

Ám van itt egy kis bökkenő… Nem elég az, hogy csak olvasol az Avatarról. El kell végezned a gyakorlatokat. Ez az egyetlen mód arra, hogy megtapasztald ezeknek az eszközöknek az erejét.


AZ AVATAR INFORMÁCIÓS CSOMAG TARTALMA:

Mi az Avatar?

Letöltés Egy rövid összefoglaló, mely az alábbi kérdésekre ad válaszokat: Mi az Avatar? Hogyan működik az Avatar? Mitől más az Avatar? Miért van szükségem az Avatarra? Mit várhatok az Avatar tanfolyamtól? Rövid leírás olvasható az Avatar tanfolyam I., II. és III. részéről is.


Avatar: Praktikus és misztikus

Letöltés Egy cikk Harry Palmertől, az Avatar anyagok szerzőjétől, mely felfedi, hogy az Avatar elvégzése hogyan változtatja meg az életedet mind praktikus, mind misztikus szempontból.


10 dolog, amit ma megtehetsz, hogy újra kezedbe vedd az életed

Letöltés A legfontosabb leckék, amiket megtanulhatsz, már ott vannak a saját tudatodban. Ez a kis füzet tíz, az Avatar tanfolyam eljárásaira épülő gyakorlatot tartalmaz. Elvégzésük segít hozzáférni a saját leckéidhez.


Különleges ajándék: Avatar együttérzés kártya

Letöltés Az Avatar együttérzés projekt célja, hogy emelje az együttérzés szintjét a világban. Több, mint 2 millió együttérzés kártya került szétosztásra a világ különböző részein, most szeretnénk neked is adni egyet.