MINI TANFOLYAMOK


Az ingyenes mini-tanfolyamok fókuszában olyan gyakorlatok állnak, amelyek átélésre és önálló tanulmányozásra várnak. Készülj fel, hogy tudatod teremtményeit és a fizikai világot teljes csodájában megtapasztald.


TUDATOSSÁG
Figyelmünk irányítása

Letöltés Ez a mini-tanfolyam segít felfedezni, hogyan őrizhető meg és állítható helyre minden erőforrások legértékesebbike, az emberi figyelem. A mini-tanfolyam többször ismételhető; minden alkalom egyre mélyebb megtapasztaláshoz vezet.

FELISMERÉS
Hiteink kezelése

Letöltés A hitek azok a színes lencsék, amelyek a "minden-létezőböl" kiszűrik, hogy mit kívánunk megtapasztalni. A hiteink kezelése minitanfolyam a hiteink és tapasztalataink közötti kapcsolatot vizsgálja meg.

ELTÖKÉLTSÉG
Szándék

A harmadik mini-kurzus azt a nem-fizikai minőséget fedezi fel, amely választásokat és döntéseket hoz, irányítja a mozgást és a figyelmet, teremt és kitart - az emberi szándékot. Ez a kurzus az Avatar tanfolyam I. részére, a Felemelkedésre épül. A gyakorlatok úgy épülnek egymásra, hogy 1) jobban megértsd a stándék működését és 2) képes legyél a tudatosabb működésre. A mini-tanfolyam többször ismételhető; minden alkalom egyre mélyebb megtapasztaláshoz vezet.

NÉZŐPONT
Meghatározások teremtése

Az Avatar mini tanfolyamok sorozatában a negyedik a nem-fizikai létező és a világban lévő dolgok közötti meghatározásokat fedezi fel. Ez a kurzus Harry Palmer Felemelkedés és A tudat felszabadítása című könyveire épül, és egy korai Avatar előadáson ezt a címet kapta "Forma és formanélküliség".

A tanfolyam gyakorlatai a létezés természetét, a teremtés képességét és a meghatározások természetét szemléltetik tapasztalati módon. Ennek a mini tanfolyamnak a célja arra inspirálni az embereket, hogy jobb életkörülményeket teremtsenek maguknak és másoknak. Élvezd a kalandot!

EGYÜTTÉRZÉS
A megbocsátás lehetősége

Letöltés Az ösztönök nem kívánják, hogy döntéseket hozz. Nem kell következményeket mérlegelni, érdekeket összehangolni, nincs megbánás, ahogy hibák sincsenek. Nem kell megállni töprengeni, nincs szükség rá, hogy bármire megoldást keress. Nincsenek karmikus
következmények. Egyszerűen csak reagálsz: inger és reakció, üss vagy fuss, edd meg vagy
ő esz meg, túlélni vagy belehalni. Ez az ösztönös létezés akár vonzó is lehet - legalábbis amíg
nem te kerülsz sorra, hogy megegyenek.
Ezzel szemben, egy értelmes lénynek döntéseket kell hoznia, és együtt kell élnie
döntéseinek következményével. Értelmesnek lenni azt jelenti, hogy uralkodni
az érzelmeken, megkeresi a legjobb lehetőséget, és döntéseket a lehetséges következmények
tudatában hozni.
A döntéshozatal a személyes felelősség alapja; adhatja a szabadság érzését, de megterhelhet
a bűntudat, a szomorúság, vagy a düh érzésével. Az egyik legnehezebb döntés, amit
egy értelmes lénynek valaha is meg kell hoznia, hogy megbocsát.
Az Avatar mini tanfolyamok sorozatában az ötödik a megbocsátás folyamatát és annak
következményeit fedezi fel.

INTEGRITÁS
Személyes integritás

Letöltés Ez az anyag a Személyes integritás kurzus 6 lépését tartalmazza. Ez a mini-kurzus erőteljesen megnöveli a tudatosságot; próbáld ki magad! Kövesd az instrukciókat és légy teljesen őszinte azzal kapcsolatban, ami felszínre kerül. Várhatóan sokkal jobban érzed
majd magad, felismeréseid lesznek támadásokkal és nézeteltérésekkel kapcsolatban, és
felszabadul a teremtő energiád.

ÖSSZHANG
Életed és céljaid összehangolása

Teremts sikert - hangolódj össze az életcéloddal!
Ennek az összhangnak a megtalálása az, ami az átlagembert kiemelkedővé teszi. A hetedik a mini tanfolyamok sorozatában, Életed és céljaid összehangolása, a figyelem, a motiváció és a célkitűzés közötti kapcsolatot fedezi fel annak érdekében, hogy összehangolódj az életcéloddal.